Sex in dormitor,no more![-X

October 29, 2008 at 12:48 am (La gramada) (, , , , )

Uite ce e, stim ca te bate gandul sa incerci tot felul de nebunii in materie de sex. Chiar daca nu esti expert, mai bine decat sa regreti ca nu ai experimentat cateva acrobatii sexuale pe cinste, te inarmezi cu vointa si te pregatesti sa treci cu umor peste gafe, daca nu e posibil sa le eviti… Orice ar fi, incearca orice pozitie ai vrea si ai grija ca orice dorinta sa fie satisfacuta.

Regula este: Fara sex in dormitor! Ce alte posibilitati ai?

Pe podea
Imagineaza-ti-o pe partenera ta: dupa o noapte incendiara, la birou, cu o fustita de primavara, care dezvaluie involuntar anumite zone… Colegele observa uimite pe corpul ei cateva semne bizare care aduc a vanatai si se simt datoare sa o consoleze, banuind amploarea nenorocirii in cuplu.

Sub dus
Faptul ca femeile au descoperit si alte beneficii ale apei de la dus, nu este o stire de ultima ora. Mai interesante sunt poate metodele lor de autosatisfacere – de la incordarea coapselor, la sexul de una singura sub dus, nu e decat un pas.

Sigur ca este loc si pentru tine in cabina de dus. Temperatura apei se regleaza in functie de preferinte, iar spumantul de baie nu trebuie sa lipseasca. Apoi, in functie de intensitatea jetului de apa, va puteti astepta chiar la orgasm multiplu.

Dezavantaj: e posibil ca partenera ta sa inceapa sa petreaca mai mult timp singura sub dus, decat sa incerce sa ajunga la orgasm prin metode clasice. Indiferent de cat de entuziasmata este de “noua jucarie”, masturbarea cu dusul nu ar trebui sa influenteze pasiunea din momentele voastre inime.

Pe perete
Daca nu ai peretii vopsiti cu lavabila, hotarati ce haine sunteti dispusi sa riscati. Pozitia este simpla si merita: ea isi pozitioneaza picioarele in jurul taliei tale, sprijinindu-si partea dorsala de perete. Senzatii ‘reci’, dar inedite!

Pe balcon
Un spatiu limitat, dar atat de expus privirii curiosilor… Ideea de a ‘juca periculos’ si de a te lasa privit in timp ce faci sex, pot fi motive de ingrijorare sau surse de excitare.

Pe masa din bucatarie

Masuta noastra, cuibusor de nebunii… atat timp cat lasati ingredientele din bucatarie deoparte. Cina romantica se incheie cu un vin bun, iar desertul se savureaza la timpul lui, dupa ce veti fi eliberat complet masa… Aveti grija la cutite! Si dupa toata treaba nu uitati sa stergeti bine masa …

In lift
E un loc placut si tentat pentru a-si satisface placerile sexuale. Traieste cu senzatia sa nu te prinda nimeni si sa termini inainte ca liftul sa ajunga la etajul cu pricina. Unele lifturi mai au si optiunea de a-l opri unde doriti asa ca aveti grija, fara zgomote ca o sa creada vecinii ca s-a blocat cineva-n lift.

In masina
Probabil ca masina este cel mai uzual loc. Multi incearca dar nu tuturor le place. Fetelor, aveti grija la cap!

Pe plaja
Vara… Marea… Noapte… Sezlong… Asteptarea unui rasarit… Timpul se scurge tot mai greu… Ce poti face ? Habar n-am. E o senzatie placuta sa auzi valurile mari si gemetele fetei.
Incerca si nisipul dar ai grija cu el sa nu-ti batai de cap, nu tie, dar anumitor zone sigur.

Enjoy si folositi prezervativul !

1 Comment

  1. nebundelegat said,

    3 din cele mai sus le-am incercat. Este posibil si a 4-a, dar nu mai stiu sigur. Eram destul de cherchelit…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: