Tipuri de amanti

October 26, 2008 at 11:31 pm (La gramada) (, , , , )

Clasificarea de fata nu se pretinde a fi una exhaustiva. Dimpotriva. Dar va poate spune in linii mari cam cu ce specie de amant v-ati procopsit si cam pe unde ar mai trebui sa lucreze ca sa ajunga ‘de rasa’.

Iepurasul

Ca si nasul sau din lumea animalelor, iepurasul este mereu excitat, mereu dornic de sex si il practica… iepureste. De obicei termina inainte ca tu sa fi apucat sa iti dai prea bine seama ce se intampla.
Partea plina a paharului: sunt sanse pentru mai multe partide pe noapte.
Partea goala a paharului: se termina inainte ca tu sa te poti bucura de ele.
Ce ar trebui sa il inveti: sa aiba rabdare, sensul cuvantului preludiu si faptul ca din cand in cand nu ti-ar strica si tie un orgasm.

Broscuta testoasa

“testosii” sunt prin definitie indivizii lenesi, care considera ca au “muncit” destul daca au produs o erectie. De aici incolo, ei doar savureaza si te lasa pe tine sa depui tot efortul.
Partea plina a paharului: partida e in mainile tale, tu detii controlul.
Partea goala a paharului: individul nu are nici un fel de initiativa. A, si are impresia ca felatia este dreptul lui inalienabil, in calitate de barbat.
Ce ar trebui sa il inveti: ca nu ii strica putina activitate in pat, ca poate privi sexul ca pe un joc si ca dictionarul cuprinde si notiunea de “cunnilingus”.

Ursuletul

Recunoastem ca, din cand in cand, nu strica sa ai un ursulet. Ursuletii sunt tipi emotivi, dornici mereu de imbratisari si pupaturi. Toate bune si frumoase pana aici. Dar din cand in cand nu i-ar strica ceva “vana”.
Partea plina a paharului: e un tip jucaus si afectuos, numai bun de luat in brate.
Partea goala a paharului: sunt dati cand devine de-a dreptul enervant de moale si nu te lasa sa iti manifesti partea ta animalica.
Ce ar trebui sa il inveti: ca rutina nu e totul; ca nu strica un pic de sare si piper in viata voastra sexuala; ca poate linistit sa devina ceva mai agresiv cand vine vorba de sex.

Armasarul

Armasarul e tipul ala care arata al naibii de bine. si stie. El este mereu in lumina reflectoarelor, ceea ce are ca revers al medaliei faptul ca tu cam ramai in umbra. Este cam indragostit de sine. Aceasta categorie include si indivizii care au impresia ca faptul ca se afla in posesia unei “dotari tehnice” remarcabile este suficient ca sa te dea pe spate.
Partea plina a paharului: arata bine, clar. Sunt sanse chiar si sa fie bun la pat.
Partea goala a paharului: este atat de absorbit de sine ca nu prea are timp sa se gandeasca si la tine.
Ce ar trebui sa il inveti: sa mai coboare nasul cativa centimetri, pana reuseste sa vada ca esti si tu pe acolo; ca simpla lui prezenta “fierbinte” nu este suficienta pentru a-ti provoca tie un orgasm si ca ar trebui sa ia masuri in consecinta.

Unicornul

Circula zvonuri si legende cum ca ar exista, ca au fost vazuti si atinsi, dar dovezi evidente – nu prea. Unicornii sunt amantii perfecti. Ei combina in doze ideale pasivitatea, agresivitatea, pasiunea, viteza, ritmul si senzatiile – tot ce ai nevoie pentru a te simti in al noualea cer. Noi ne pastram speranta ca ei chiar exista.
Partea plina a paharului: pai… este perfect.
Partea goala a paharului: nu are.
Ce ar trebui sa il inveti: nu ai ce. Cunoaste importanta tuturor simturilor si a atmosferei in cadrul sexului.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: