Dinu: Piţurcă e o canalie

September 23, 2008 at 11:11 pm (La gramada) (, , , )

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, marţi, că selecţionerul Victor Piţurcă este o canalie, răspunzându-i, astfel, antrenorului naţionalei, care l-a atacat, cu o zi în urmă, într-o emisiune televizată, informează ProTV.

“M-am săturat de lichele, daţi-mi o canalie. Piţurcă e o canalie. E ultima dată când îi mai pronunţ numele acestui individ”, a spus Dinu.

Comentând posibilitatea ca Piţurcă să ajungă într-o zi antrenor la Dinamo, Dinu a afirmat: “Totul este posibil atât timp cât trăim într-o societate în care troglodiţii şi tâlharii sunt lăudaţi că sunt inteligenţi şi că sunt utili societăţii”.

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, luni, la Sport.ro, că administratorului delegat al FC Dinamo nu i-a părut rău pentru înfrângerea suferită de echipa “alb-roşie” în prima manşă a turului I al Cupei UEFA, în faţa olandezilor de la NEC Nijmegen, scor 0-1.

“Acum văd că el e cel care analizează adversarul. Ce i-o fi spus lui Rednic despre adversarii ăştia?! Eu, în conducerea lui Dinamo, am foarte mulţi prieteni şi chiar mi-a părut foarte rău. Credeţi că lui i-a părut rău că a pierdut Dinamo?! Hai să fim serioşi! Eu vă spun din ce aflu şi eu, din conducerea lui Dinamo”, a precizat Piţurcă.

Antrenorul formaţiei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, şi Cornel Dinu au criticat prestaţia echipei naţionale în primele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din Africa de Sud. În urma afirmaţiilor făcute de cei doi, Piţurcă a spus că Dinu şi Dan Petrescu ar trebui să vorbească atunci când vor avea jumătate din rezultatele obţinute de el.

                                                                                   sursa:mediafax

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: